Política de cookies

D’acord amb la normativa vigent, ALQUIMIA SOCIAL SCCL, facilita als usuaris informació relativa a les galetes que utilitza i als motius del seu ús, i sol·licita el seu consentiment per poder utilitzar-les.

ALQUIMIA SOCIAL SCCL, utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d’oferir una millor experiència de navegació i un millor servei. No obstant això, l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i l’eliminació d’aquestes mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu navegador. En cas de bloquejar l’ús de les galetes al seu navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles. Què és una galeta?

Què és una galeta?

Les galetes constitueixen una eina utilitzada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació relativa als usuaris. Són petits arxius de text que les pàgines web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari, ja sigui un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta. Aquesta informació permet recuperar informació, com per exemple dades de connexió a les xarxes socials o dades de preferències de navegació. Aquestes dades són emmagatzemades per ser recordades quan l’usuari visita de nou la pàgina web.

Tipus de galetes utilitzades:

  • • Galetes de sessió: són galetes temporals que romanen a l’arxiu de galetes del navegador de l’usuari fins que abandona la pàgina web, per la qual cosa cap d’elles queda registrada al seu disc dur. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes galetes serveix per analitzar pautes de trànsit web.
  • Galetes permanents: són emmagatzemades al disc dur i el web les llegeix cada vegada que l’usuari realitza una nova visita. Una galeta permanent té una data d’expiració/caducitat determinada i deixarà de funcionar després d’aquesta data.

A continuació, publiquem una relació de les principals galetes utilitzades al nostre web, i distingim entre les següents:

  • Les galetes estrictament necessàries, com ara aquelles que serveixen per a una correcta navegació o per verificar que el contingut de la pàgina web es carrega eficaçment.
  • Les galetes de tercers, com per exemple les utilitzades per xarxes socials, o per complements externs de contingut com ara Facebook o Twitter.
  • Les galetes analítiques amb propòsits de manteniment periòdic; per tal de garantir el millor servei possible a l’usuari, els llocs webs fan ús normalment de galetes analítiques per recopilar dades estadístiques de l’activitat.

Les taules que publiquem a continuació recullen de manera esquematitzada les galetes anteriorment descrites i utilitzades al web de ALQUIMIA SOCIAL SCCL:

Galetes pròpies

NOM

FINALITAT

e_globals
elementor
e_site-editor
wordpress_*
wordpress_logged_in_*
cmplzFormValues
cmplzDashboardDefaultsSet
Google Fonts API
local_storage_support_test
metrics_token

Controlar la sessió i preferències de l’usuari

Galetes de tercers

TIPUS

EMPRESA

FINALITAT

INFORMACIÓ / NOM

Google Fonts

Google Analytics

Navegació de manera anònima que permet saber què es consulta i com es navega. Google Analytics, un servei gratuït d’estadístiques de pàgines web que ofereix Google, Inc. Google Analytics recull informació de l’equip de l’usuari per avaluar l’ús de l’aplicació News App i compilar informes sobre l’activitat de l’aplicació

http://www.google.com/intl/
ca/policies/privacy/

http://www.google.com/intl/
en/privacypolicy.html


Configuració de galetes segons el navegador

Com a usuari, podeu bloquejar o deshabilitar la instal·lació de galetes a través de la configuració del vostre navegador, cosa que us ofereix un control més precís de la vostra privacitat; podeu inhabilitar les galetes de tots els llocs web que no siguin de la vostra confiança, segons les capacitats del navegador.

La pràctica majoria de navegadors permeten advertir la presència de galetes o rebutjar-les automàticament.

A continuació indiquem els enllaços dels navegadors i/o sistemes més populars per tal que disposeu de la informació necessària per a la seva configuració.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer
Safari
Safari per a IOS (iPhone i iPad)
Chrome per a Android

Acceptació de la política de galetes

L’usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest lloc web, el tractament de la informació obtinguda en la forma i amb les finalitats descrites.

Tanmateix, admet conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament de les dades i/o de la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada en el seu navegador, si bé coneix que aquesta opció de bloqueig de galetes pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

Vols estar al dia de tot el que passa a Euko?