Sobre Euko

El nostre objectiu és enfortir el teixit cultural i creatiu de l’ESS a Barcelona i fomentar la cooperació amb l’ecosistema europeu.

A través de la internacionalització i els projectes europeus es poden obrir noves oportunitats de finançament i creixement per a totes aquelles entitats de l’ESS a Barcelona que vulguin expandir la seva acció i arribar a nous públics.

Què fem

Desenvolupem un programa d’acompanyament i formació en relació amb les oportunitats de finançament i noves línies de negoci dins del sector.

Activem un node per posar-vos en contacte amb partners i amb entitats o professionals que us puguin ajudar a dissenyar i presentar el vostre projecte.

En què creiem

1.La cultura com a necessitat

2. La cultura com a llenguatge

3. Feminismes i cures

4. Cooperació

5. Inclusió i diversitat

6. Desenvolupament sostenible i acció per al clima

Accions

Mapatge d'entitats culturals i creatives de l’ESS
Sessions informatives sobre les oportunitats de finançament existents per a petites entitats culturals i creatives.
Apunta't a la pròxima sessió informativa
Participació en el programa Match Impulsa
go

Fasolà

Alquímia Social

Fuga

Fasolà és una cooperativa de professionals especialistes en la consultoria d’innovació ecosistèmica per a territoris, entitats, organitzacions i projectes.

Dinamitzem els processos d’innovació econòmica, social i mediambiental. Dissenyem i executem estratègies de desenvolupament de negoci, tant de consolidació com d’expansió.

Utilitzem la nostra pròpia metodologia (Mètode IET®), que permet una presa de decisions assertiva en totes les fases del projecte.

A través dels la nostra acció facilitem la generació de noves idees d’activitat i la seva implementació.

Alquímia Social

Som un grup de persones que ens agrada barrejar, itinerar, ajuntar l’antic amb el nou, el clàssic amb l’innovador. Defensem la intercooperació com a resposta a molts dels problemes de l’economia i la innovació social.

Creiem en la intel·ligència col·lectiva com a motor de canvi i en la suma de les persones per fer avançar a la societat en els reptes ambientals, socials i comunitaris actuals.

La nostra missió és aportar a la societat des de les nostres fortaleses, gaudint, explorant, creixent i conciliant mentre acompanyem a iniciatives que aposten per una economia transformadora. Intercooperem per a enfortir i ampliar el teixit social i comunitari del territori.

Fuga

Fuga és una cooperativa dedicada a la recerca, formació i divulgació de la cultura visual.

Des de 2012 oferim un programa de cursos de formació, laboratoris de recerca, exposicions, divulgació comunitària i projectes de cooperació internacional per a promoure l’ús de la fotografia i la cultura visual com a eines de comprensió i transformació de la realitat.

Des de la pràctica pedagògica i la recerca personal i col·lectiva impulsem el potencial expressiu, radical i polític de les imatges.

Fuga és una cooperativa gestionada per un equip de dones que treballen de manera sostenible i col·laborativa.

Vols estar al dia de tot el que passa a Euko?

    Apunta’t a la pròxima sessió informativa

    Vols estar al dia de tot el que passa a Euko?